Od majhnega k velikemu
Konec aprila in začetek maja je čas, ko se češnje začnejo oblikovati najprej v zelene bunkice, ki nato vse do konca junija in začetka julija pridobivajo na velikosti, barvi in okusu.
Od rdeče do črne
Češnje se sončijo na drevesih, vse dokler ne dosežejo polne velikosti, sladkosti in svoje značilno temne barve. Šele ko so popolnoma zrele, se oberejo in prodajo še isti dan.
Čas obiranja
Temnim lepoticam se ni moč upreti. Bogat in aromatičen okus svežih, hrustljavih češenj je še vsakomur prinesel nasmeh na obraz. Na žalost tudi kakšnemu ptiču.
Pakiranje
Med obiranjem je moja pomočnica Anita polno zaposlena s sortiranjem, tehtanjem in pakiranjem prekrasnih češenj. Le tako se lahko pohvalimo z lično embalažo, v kateri so vedno 1. razredne češnje.
Popolnost
Zrele, kakovostne češnje, pridelane v skladu s pravili stroge, zdrave integrirane pridelave so sadež, ki vsebuje ogromno zdravih snovi. Izredno bogate z antioksidanti, vsebujejo tudi vitamine A, B1, B2 B6 in C, železo, bioflavonoide, antocianin in melatonin ... Dokazano imajo češnje ogromno pozitivnih učinkov na zdravje človeka.
Poskrbite, da jih poskusite še letos. Ne bo vam žal!
Pokličite ali napišite sms in naročite češnje.
Številka: 031 879 602